Alexandru Spiridon a susţinut o conferinţă de presă. Ce a declarat selecţionerul

A mai rămas doar o zi până la marele meci, cel dintre echipa națională de fotbal a Moldovei și campioana mondială, reprezentativa Franței. Echipa "cocoșilor galici", care este prima campioană mondială de fotbal în exercițiu care vine în Moldova, va ajunge în scurt timp pe Aeroportul Chişinău.

Acum câteva ore, selecţionerul echipei noastre, Alexandru Spiridon, a susţinut o conferinţă de presă, unde a declarat că elevii săi nu au ce pierde şi vor pune osul la bătaie în meciul de mâine.

"E o mândrie să joci contra aşa jucători. A avut noroc această generaţie de fotbalişti. Este pentru prima dată când joacă echipa naţională cu campioana mondială en-titre. Sper să facem un meci bun, ca în următoarele meciuri stadionul să fie plin nu pentru a-i vedea pe campionii lumii, dar şi pentru a vedea echipa Moldovei", a spus selecţionerul, Republicii Moldova, Alexadru Spiridon.

În lipsa lui Alexandru Epureanu, care este accidentat, Artur Ioniţă va purta banderola de căpitan. Cel mai probabil, Cătălin Carp îl va înlocui pe Epureanu în centrul defensivei echipei noastre.

"Cred că va fi Cătălin Carp. Este unul dintre lideri, joacă meci de meci la echipa sa de club, s-a prezentat destul de bine în Liga Naţiunilor", a spus selecţionerul, Republicii Moldova, Alexadru Spiridon.

Ioniţă recunoaşte că partida cu Franţa este cea mai importantă pentru fotbaliştii moldoveni.

"Nu avem prea des ocazia să întâlnim asemenea adversari precum campioana mondială. Ce ţine de a marca. Îmi doresc foarte mult, în primul rând, să ieşim cu capul sus după meci. Asta-i tot ce îmi doresc eu", a spus PKA_BURT NUME FUNCTIE ARTUR IONIŢĂ/mijlocaşul, Republicii Moldova.

Toate aceste evenimente vor fi reflectate în direct de PUBLIKA TV și de site-ul PUBLIKA.MD. Meciul dintre echipele naționale ale Republicii Moldova și Franței din preliminariile Campionatului European din 2020 se va disputa mâine pe stadionul Zimbru. Partida va începe la ora 21:45 și va fi transmisă în direct de PRIME.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu