Alexandru Spiridon a anunţat lotul final pentru partidele cu Andorra şi Albania în preliminariile Campionatului European din 2020

Embed:
Alexandru Spiridon, selecţionerul echipei naționale de fotbal a Republicii Moldova, a anunţat lotul final pentru partidele cu Andorra şi Albania în preliminariile Campionatului European din 2020. Din listă fac parte 23 de jucători.

Marea noutate este convocarea la lot după pauze îndelungate a doi jucători cu experiență. Astfel, după o lipsă de aproape de 2 ani, a revenit printre "tricolori" fundaşul Igor Armaş. Ultimul său meci în tricoul reprezentativei ţării noastre a fost cel de pe 2 septembrie 2017, de la Belgrad, contra Serbiei.

Un alt fotbalist reconvocat la echipa națională după mult timp este Alexandru Suvorov. Mijlocaşul a lipsit din sânul "tricolorilor" nu mai puțin de 4 ani și jumătate.

Pe de altă parte, marea absenţă de la lot este cea a căpitanului de echipă din ultimii ani Alexandru Epureanu, care este accidentat de ceva timp.

În lot se regăsesc piese importante în angrenajul "tricolorilor" precum portarul Alexei Coşelev sau mijlocașul Artur Ioniţă.

Partida cu Andorra este programată pentru 8 iunie şi se va juca pe stadionul Zimbru din Chişinău. Meciul va fi televizat în direct, de la ora 19, de postul de televiziune PRIME.

Peste 3 zile, echipa noastră va juca în deplasare cu Albania. Partida de pe stadionul "Elbasan Arena" din orașul Elbasani va putea fi urmărită de asemeni în transmisiune directă, de la ora 21:45, la Canal 3.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu