Alexandru Spiridon a anunţat lista fotbaliştilor din campionatul intern convocaţi pentru partidele din Liga Națiunilor

Embed:
Selecţionerul naţionalei de fotbal a Republicii Moldova Alexandru Spiridon a anunţat şi lista fotbaliştilor din campionatul intern convocaţi pentru partidele din Liga Națiunilor cu reprezentativele Luxemburgului și Belarusului.

Cei mai mulţi reprezentanţi în această listă îi are Sheriff Tirapol, 5 la număr. Aceştia sunt portarul Sergiu Paşcenco, Petru Racu, Veaceslav Posmac, Gheorghe Anton şi Alexandru Boiciuc.

Vicecampioana Milsami dă patru fotbalişti la lot, Dinu Graur, Sergiu Plătică, Andrei Cojocari şi Alexandru Antoniuc, în timp ce Zimbru şi Petrocub trimit câte un jucător la prima reprezentativă. Este vorba despre Ion Jardan şi respectiv Vladimir Ambros.

Câteva zile mai devreme, Spiridon anunţase şi lista stranierilor convocați pentru cele două partide. Astfel din lot nu lipsesc Artur Ioniţă, Alexandru Gaţcan şi Alexandru Epureanu. În schimb, Eugeniu Cebotaru de la Sibir Novosibirsk s-a accidentat şi nu va putea evolua.

Partida cu Luxemburgul se va disputa la 8 septembrie în deplasare, iar cea cu Belarusul - trei zile mai târziu pe stadionul Zimbru din capitală.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu