Alexandru Slusari se consideră mai bun decât șeful său de partid, Andrei Năstase. Cu ce se laudă pe rețelele de socializare

Embed:

Vicepreședintele PPDA Alexandru Slusari se consideră mai bun decât șeful său de partid, Andrei Năstase. Acesta s-a lăudat pe rețelele de socializare că a acumulat în circumscripția cu numărul 28 din Capitală, în care a candidat la scrutinul parlamentar, cu 4.300 de voturi mai mult decât a obţinut liderul PPDA la alegerile locale noi din vara anului trecut, în secțiile de votare incluse în această circumscripţie.

Slusari a fost, însă, învins de socialistul Vlad Batrîncea la o diferență de doar 774 de voturi. Vicepreședintele unei companii sociologice Mihai Bologan a scris pe pagina sa de Facebook că blocul "ACUM" ar fi câștigat mandatul de deputat dacă ar fi avut o campanie electorală mai activă.

Potrivit lui Bologan, Slusari nu a putut să mobilizeze tinerii să iasă la vot, iar dacă ar fi candidat un alt membru al PAS-PPDA, ar fi avut mai mari șanse să obțină mandatul de ales al poporului.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu