Alexandru Slusari: Perioada sacrificiului politic unilateral al PPDA este epuizată

Perioada sacrificiului politic unilateral al Platformei DA este epuizată. Despre asta a scris Alexandru Slusari pe pagina sa de Facebook. Totodată, Slusari a venit şi cu o reacţie la cele spuse de Mihail Druţă. Slusari a menţionat că nu a primit niciun argument plauzibil precum că Druţă nu ar fi un bun candidat din partea PPDA.

"1. Am văzut egoism politic la partidele de centru-dreaptă, mai mare decăt ratingul lor din sondajele măsluite.
 2. N-am primit nici un argument plauzibil pe conținut (nu pe forma) de ce nu este bun candidat Mihai Druță, un patriot activ fără afilierea partiinică și reprezentantul Diasporei.
3. În cursa deja au întrat 5 candidați din zona centru-dreaptă și mă tem că azi aceasta lista se va extinde. Din tabără antieuropeană avem doar un sîngur candidat. Vă amintesc că turul doi nu va fi !
4. Platforma DA a demonstrat timp de 4 ani prin fapte reale adeziunea ideei unității forțelor proeuropene și naționale și mai face ultimul apel la rațiunea forțelor de centru-dreaptă. Încă aveți puțin timp pentru remedierea situației și identificarea candidatului unic măcar din cei înaintați.
5. Dacă nu vom fi auziți aici, precum și pe subiectul candidatului unic pentru prezidențiale, atunci eu și colegii mei cred că perioada sacrificiului politic unilateral a Platformei DA este epuizată.", a scris Slusari.

Citeşte şi: Mihail Druță refuză să participe la alegerile parlamentare noi din Hîncești din partea PPDA

loading...

Lasă un comentariu