Alexandru Slusari NU este de acord cu votul lui Andrei Năstase la APCE pentru Rusia

Alexandru Slusari, colegul de partid al lui Andrei Năstase, nu este de acord cu votul în sprijinul Moscovei în cadul APCE al liderului PPDA.

"Eu cred că m-aş fi abţinut în cadrul acestui vot. Dar cred că domnul Năstase a analizat şi a avut argumente plauzibile pentru care a hotărât anume aşa", a menţionat Alexandru Slusari în cadrul unei conferinţe de presă.

PUBLIKA.MD aminteşte că Alianţa Kozak ACUM-PSRM a ajutat Moscova să-și recapete dreptul de vot în cadrul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei. Pentru aceasta au votat deputatul PPDA Andrei Năstase și socialistul Vlad Batrîncea.

CITEŞTE ŞI: LISTA RUŞINII: Andrei Năstase a ajutat Moscova să-și recapete dreptul de vot în APCE

Votul lui Andrei Năstase a fost criticat dur de analiştii politici, colegi din Parlament şi internauţi, care până nu demult îşi declarau susţinerea pentru liderul PPDA. Mai mulţi formatori de opinie au spus că votul liderului PPDA la APCE pentru eliminarea sancţiunilor impuse Rusiei, după ce a anexat peninsula Crimeea în martie 2014 și s-a implicat în războiul din estul Ucrainei, confirmă faptul că Alianţa Kozak există.

Mai mult, votul în sprijinul Moscovei al liderului PPDA ar putea fi una dintre condiţiile care au stat la baza creării alianţei dintre ACUM şi PSRM.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu