Alexandru Slusari: Eliberarea lui Vlad Filat denotă că avem justiţia capturată

Procesul de eliberare a lui Vlad Filat a fost la fel de netransparent precum şi închiderea acestuia. De această părere este deputatul Alexandru Slusari.

"Aspectul juridic este unul dubios după mine şi chiar toate argumentele expuse nu m-au convins. Aşa cum a fost procesul netransparent cu închiderea lui, exact aşa netransparent s-a întamplat şi această eliberare, ceea ce denotă din nou faptul că avem justiţia capturată", a declarat deputatul, Alexandru Slusari.

Totodată, Slusari nu exlude faptul că în eliberarea lui Filat ar fi fost implicat Igor Dodon. 

"Eu nu văd ce ar câştiga conducerea Ministerului Justiţiei sau doamana Olesea Stamate de la această eliberare. În 2011, 2012, relaţiile dintre Igor Dodon au fost mai mult decât prietenoase şi zvonurile că geanta lui Şor a ajuns la Dodon prin intermediul lui Filat le-am auzit deseori. Chiar am văzut şi mai multe manifestaţii la care au participat împreună Filat şi Dodon. Nu m-aş mira dacă în spatele acestei eliberări ar sta Igor Dodon", a declarat acesta.

Cât despre revenirea lui Vlad Filat în politică, Slusari a catalogat această idee ca fiind una absurdă.

"Mi se pare că este o idee absurdă. Orice formaţiune politică la care o să revină dânsul are doar de pierdut", a punctat Slusari. 

loading...

Lasă un comentariu