Alexandru Prepeliţă, gata pentru o nouă victorie la gala KOK! Ce a declarat sportivul

Embed:

Alexandru Prepeliţă este gata pentru al doilea examen din cariera sa profesionistă. Luptătorul de K-1 îşi doreşte o nouă victorie în 2015, asta după ce în luna aprilie s-a impus spectaculos prin knock-out în cadrul galei KOK. 

Alexandru Prepeliţă a făcut primii paşi în lumea artelor marţiale în cadrul federaţiei de amatori WAK-1F Moldova. În primăvară, el a debutat la profesionişti, impresionând publicul după ce a învins printr-un knock-out fabulos un sportiv din Olanda.

Acum, Prepeliță îşi doreşte o nouă victorie la gala KOK din 26 septembrie.

"Sunt în faza finală de pregătire. Mă simt destul de bine. Ca şi orice sportiv, care o să lupte pe 26 septembrie, vreau să aduc un rezultat pozitiv. Referitor la suporteri, vreau să-i rog să vină să mă susţină, pentru că susţinerea lor mult contează pentru mine", a spus luptătorul K-1, Alexandru Prepeliţa.

"Nu o să mă dau cu părerea referitor la dorinţele pe care le am, însă pentru noi la momentul actual este mult mai importantă perioada prin care trecem. Fiecare luptă la momentul incipient contează şi desigur şi rezultatul. De aceastea depind perspectivele noastre pe viitor", a spus antrenorul Nicanor Trocin.

Adversarul lui Alexandru Prepeliţă va fi polonezul David Mirkovski. 

"David Mirkovski este un luptător foarte bun din boxul thailandez. Recent, a avut o evoluţie decentă la Campionatul Mondial din Thailanda. Va fi un duel interesant şi spectaculos între doi luptători tineri şi talentaţi", a spus preşedintele FEA, Dorin Damir. 

Alexandru Prepeliţă şi David Mirkovski se vor duela la categoria de 71 de kilograme, la gala KOK World GP 2015, care va avea loc la Sala Polivalentă.

În cadrul aceluiaşi eveniment se va desfăşura şi concursul de piramidă în categoria grea, iar un alt duel de zile mari va fi cel dintre Pavel Juravliov şi Freddy Kemayo.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu