Alexandru Pînzari, despre destituirile din poliție: A calculat cineva cât s-a investit în ultimii 3 ani în acești angajați profesioniști?

Embed:

Fostul șef al IGP, Alexandru Pînzari, și-a exprimat nemulțumirea vizavi de destituirile șefilor de inspectorate. Pînzari a scris pe pagina sa de Facebook că au fost investiți sute de mii de euro în dezvoltarea profesională a polițiștilor din întreaga țară. Pânzari a mai accentuat și faptul că "situația la capitolul SECURITATE publică între Nistru și Prut se agravează de tot".

"Cu regret, aud că se destituie șefii de inspectorate pe un capăt, și nu numai...

Am și eu o întrebare: A calculat cineva cât s-a investit în ultimii 3 ani în acești angajați profesioniști?

Partenerii de dezvoltare: Ambasada SUA, Delegația UE, Ambasada Germaniei, Ambasada Suediei, numeroase ONG-uri cunosc cu lux de amănunte despre ce vorbesc.

Cunoaște cineva sensul cuvintelor: SUSTENABILITATE, CONTINUITATE, MEMORIE INSTITUȚIONALĂ?

Mii de ore de instruiri, sute de mii de euro, inclusiv și bani alocați din bugetul de stat au fost investiți în dezvoltarea profesională a polițiștilor din întreaga țară.

Era un banc la acest subiect: "îl spălăm pe acesta sau facem altul?".

Oare chiar nu e eficient de "spălat" și de folosit la maximum capacitățile acestor profesioniști?

Am vorbit personal cu Gheorghe Balan: Eu sunt gata să răspund pentru toate cele presupuse "rele", lăsați însă profesioniștii să lucreze și valorificați cunoștințele lor pentru liniștea și siguranța cetățenilor!

Între timp situația la capitolul SECURITATE publică între Nistru și Prut se agravează de tot", a scris Alexandru Pînzari pe pagina sa de Facebook.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu