Alexandru Jizdan: Vremurile grele scot în evidență oamenii buni, iar oamenii buni fac vremurile mai ușoare

Vremurile grele scot în evidență oamenii buni, iar oamenii buni fac vremurile mai ușoare. Este mesajul ex-ministrul de Interne, Alexandru Jizdan, la final de mandat.

"Stimați comandanți, ofițeri, subofițeri, funcționari publici, colegi și oameni dragi din familia MAI,

La finalul mandatului meu de ministru țin să vă mulțumesc pentru încrederea pe care ați avut-o în mine, pentru dedicația și profesionalismul Dumneavoastră.

Am fost onorat să muncesc într-un Guvern profesionist, cu oameni care cu adevărat își iubesc țara și neamul.

Cât de bun nu ar fi un om, de unul singur nu le poate realiza pe toate. Despre realizările din acești trei ani și cinci luni nu eu trebuie să vorbesc, au vorbit faptele pentru noi, dar cert este că tot ceea ce s-a făcut a fost lucru în echipă, echipă de care sunt mândru", a menţionat Alexandru Jizdan, într-o postare pe Facebook.

Totodată, Jizdan a declarat că Ministerul Afacerilor Interne merită continuarea tuturor proceselor de dezvoltare, modernizare și schimbare spre mai bine.

"Tocmai de asta dragi colegi vă îndemn să rămâneți la fel de fideli profesiei și să aveți grijă de oameni.

Succesorilor mei le transmit doar câteva doleanțe: continuați ce am început să facem noi, realizați ce nu am reușit, oferiți polițiștilor motive de a rămâne, respectați valorile sistemului și lăsați veteranilor ușa deschisă în MAI.

Ministerul Afacerilor Interne este de 27 de ani familia mea, plecarea din funcția de ministru nu înseamnă plecarea definitivă.

Dragi colegi, eu rămân mereu alături și gata de a oferi o mână de ajutor.

Doamne ajută în toate și să ne auzim de bine!".

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu