Alexandru Jizdan s-a lansat în campania electorală. Acesta va candida în circumscripţia Nr.34 din Anenii Noi

 

Ministrul Afacerilor Interne, Alexandrul Jizdan s-a lansat în campania electorală pentru alegerile în Parlament. Acesta va candida în circumscripţia Nr.34 din Anenii Noi.

"Lansarea mea în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie, este primul pas, un pas care unește, responsabilizează și generează de acum înainte un șir de acțiuni în echipă, acțiuni menite să construiască și să aducă rezultate pentru țară", a scris Alexandru Jizdan, candidat pentru Parlament în circumscripţia din Anenii Noi.

Candidatul a mai promis că va construi un Complex Sportiv modern pentru tineri.

"Am organizat acest eveniment într-o locație mai puțin obișnuită, pentru că anume aici ne propunem să realizăm un proiect important și necesar pentru Anenii Noi. În scurt timp oamenii, în special tinerii din raion vor avea un Complex sportiv modern cu toate condițiile necesare", a afirmat oficialul.

Acesta a mai spus că se bucură de susţinerea oamenilor din satul de baştină.

"După ce am văzut și simțit astăzi susținerea oamenilor din raionul Anenii Noi, m-am convins încă o dată de faptul că, decizia pe care am luat-o a fost una rațională, dar și cu suflet. Cea mai mare motivație vine din satul meu Geamăna, de la mama și oamenii care au contribuit la creșterea mea personală și profesională", a mai spus Jizdan.

"Sunt obligat să nu-i dezamăgesc, să mă implic activ în viața comunității și să contribui la rezolvarea problemelor existente. Singur nu voi reuși, dar în echipa Partidului Democrat, cu suportul băștinașilor mei, cu siguranță, pentru că împreună deja am arătat că se poate, dacă există voință și întelepciune", a declarat într-un mesaj pe pagina de Facebook, Alexandru Jizdan.

Mulțumesc celor care au fost alături și Doamne ajută tuturor colegilor mei în această campanie electorală

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu