Alexandru Golban, noul preşedinte al Asociaţiei de Futsal din Republica Moldova

Embed:

Fostul internaţional Alexandru Golban este noul preşedinte al Asociaţiei de Futsal din Republica Moldova. El a fost ales cu unanimitate de voturi în cadrul Adunării Generale a forului de profil, pe care îl va conduce în următorii patru ani.

Astfel, Golban l-a înlocuit pe Alexandru Burlac, care a condus asociaţia timp de 28 de ani. Iniţial, fostul şef al organizaţiei şi-a depus şi el candidatura la alegeri, însă, în cele din urmă, s-a retras din cursă.

"Mă simt în forţă. Vreau să fac ceva. Sunt sigur că vom face lucruri frumoase. Este o echipă de generaţie tânără, dornică de evoluţie, de dezvoltare a futsalului în Moldova", a menţionat preşedinte AFSM.

Golban a elaborat o nouă strategie de dezvoltare a fotbalului în sală pentru următorii patru ani: "Puncte pe care se va axa asociaţia: dezvoltarea futsalului în regiuni, dezvoltarea futsalului feminin, a antrenorilor şi arbitrilor, marketingul. Aducerea sponsorilor prin calitatea jocului".

Vicepreşedinţi ai asociaţiei au fost aleşi Constantin Scripnic şi Dumitru Tuliuliuc, iar secretar general - Vladimir Colbasiuc.

Alexandru Golban are 40 de ani. În cariera sa de fotbalist, el a jucat la Dacia Chişinău, Milsami Orhei şi la mai multe cluburi din străinătate, printre care Karpatî Lvov, Eintracht Braunschweig şi Ceahlăul Piatra Neamţ.

În tricoul echipei naţionale a Republicii Moldova, atacantul a jucat 15 meciuri şi a marcat 4 goluri.

În ultimii ani, Golban a activat în cadrul Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal în funcţia de director al selecţionatelor specializate.

loading...

Lasă un comentariu