Alexandru Gaţcan a marcat al patrulea gol în acest sezon

Embed:

Echipa moldoveanului Alexandru Gaţcan, FC Rostov a remizat în deplasare, scor 2-2 cu formaţia Spartak Nalcik, la care este legitmat un alt fotbalist din Moldova, Eugen Cebotaru.

Gazdele au deschis scorul după doar cinci minute de joc prin Simion Fomin. Rostov a reuşit să egaleze în minutul 21, după un penalty transformat perfect de atacantul Hector Bracamonte.

Oaspeţii au preluat conducerea în minutul 68, după golul internaţionalului moldovean, Alexandru Gaţcan. Aceasta a fost a patra reuşită a fotbalistului nostru din acest sezon. Spartak Nalcik, care deja nu se mai poate salva de la retrogradare, a reuşit să egaleze în minutul 80 prin Roman Konţedalov. La gazde, Eugen Cebotaru nu a fost trecut pe foaia de joc.

Echipa moldovenilor Igor Picuşceac, Valeriu Ciupercă şi Igor Lambarschi, FC Krasnodar a remizat în deplasare cu formaţia Amkar Perm, scor 2-2.

Taurii au deschis scorul cu ajutorul lui Igor Lambarschi, care a pasat decisiv pentru autorul golului Iura Movsisian. Grişin a egalat în minutul 39, iar pe final de meci Joazinho a readus-o pe Krasnodar în avantaj. Amkar a reuşit din nou să egaleze în prelungiri, prin Sirakov. La oaspeţi, Igor Picuşceac a intrat pe teren în minutul 62, Valeriu Ciupercă nu a jucat.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu