Alexandru Epureanu și echipa sa nu vor juca în grupele Ligii Campionilor

Embed:

Căpitanul echipei noastre naționale de fotbal, Alexandru Epureanu, și echipa sa club nu vor juca în grupele Ligii Campionilor în această toamnă. Istanbul Bașakșehir a terminat la egalitate, 2-2, manșa secundă, jucată în deplasare, a play-off-ului cu FC Sevilla, și a pierdut la general cu 3-4.

Olandezul Eljero Elia a dus formația din Istanbul în avantaj după circa un sfert de oră, însă spaniolii au răsturnat scorul după pauză, când au înscris prin Sergio Escudero și Wissam Ben Yedder și au spulberat speranțele oaspeților la calificare.

Scorul final a fost stabilit de Edin Visca cu 7 minute înaintea fluierului final. Epureanu a jucat pe toată durata partidei.

La Nizza, la fel ca în tur, Napoli s-a impus în fața echipei locale cu 2-0. Pentru italieni au marcat Jose Callejon și Lorenzo Insigne.

Într-un alt meci, Maribor a dispus cu 1-0 de Hapoel Beer Sheva. În meciul tur, slovenii pierduseră cu 1-2 și s-au calificat grație numărului mai mare de goluri marcate în deplasare.

Tot cu 1-0 pe teren propriu Olympiacos Pireu a dispus de formația croată Rijeka și a obținut victoria în dubla manșă cu scorul cumulate al dublei manșe de 3-1.

În cea mai spectaculoasă partidă a serii, FC Astana a dispus cu 4-3 de Celtic Glasgow, dar scoţienii erau, practice, calificaţi din tur, când au învins categoric cu 5-0 pe teren propriu.

Echipele ce au pierdut play-off-ul Ligii Campionilor își, vor continua aventura în cupele europene, urmând să joace direct în grupele Ligii Europei.

Pe aceeaşi temă