Alexandru Epureanu este aproape de un transfer la Beşiktaş Istanbul

Embed:
Alexandru Epureanu, căpitanul echipei naţionale de fotbal a Republicii Moldova, este aproape de un transfer la Beşiktaş Istanbul, după cum anunță presa turcă.

Din 2014 încoace fundaşul este legitimat la un alt club din orașul de pe malul Bosforului, Istanbul Başakşehir, iar contractul său mai e valabil încă 2 ani.

Jucătorul reprezentativei ţării noastre este dorit în echipa sa de noul antrenor al lui Beşiktaş, Abdullah Avci, care a activat în ultimul sezon chiar la Istanbul Başakşehir. În sezonul recent încheiat, Epureanu a jucat 25 de meciuri în tricoul lui Başakşehir şi a marcat trei goluri în toate competiţiile.

Chiar dacă nu a intrat pe teren mai bine de trei luni din cauza unei accidentări la genunchi, el a fost declarat cel mai bun fundaş al Superligii Turciei. Istanbul Başakşehir a scăpat printre degete titlul de campioană a Turciei după un final de campionat dezastruos.

În ultimele 7 etape, clubul fotbalistului moldovean, a obţinut o singură victorie, a pierdut o mulțime de puncteşi a terminat competiţia pe locul doi, după o altă rivală din oraș, Galatasaray.

Alexandru Epureanu are 32 de ani şi este discipolul clubului Zimbru Chişinău. De-a lungul carierei, el a mai jucat pentru Sheriff Tiraspol, dar şi pentru câteva cluburi din Rusia: FC Moscova, Dinamo Moscova, Krîlia Sovetov Samara și Anji Mahacikala.

Lasă un comentariu