Alexandru Epureanu, desemnat CEL MAI BUN FOTBALIST moldovean în 2018

Alexandru Epureanu a fost ales cel mai bun fotbalist moldovean din acest an. Căpitanul echipei naţionale a Republicii Moldova şi a clubului Istanbul Başakşehir a câştigat acest titlu pentru a cincea oară, un record absolut.

Epureanu a fost desemnat şi cel mai bun fundaş la Gala Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc, desfăşurată la Chişinău.

În cadrul aceluiaşi eveniment, portarul anului a fost ales Alexei Coşelev. Goalkeeper-ul a fost titular în toate meciurile echipei naţionale a Moldovei în Liga Naţiunilor, dar şi a avut o prestaţie de excepţie la echipa de club, Fortuna Sittard din Olanda.

Trofeul pentru cel mai bun mijlocaş l-a luat Artur Ioniţă. Fotbalistul clubului italian Cagliari Calcio i-a devansat în top pe Alexandru Gaţcan şi Cătălin Carp.

Radu Gânsari a fost votat cel mai bun atacant moldovean. El a marcat trei goluri pentru echipa naţională în acest an şi tot atâtea pentru echipa de club, Hapoel Haifa.

La Gala Laureaţilor a fost oferit premiul pentru cel mai bun tânăr fotbalist. Acesta i-a revenit lui Vitalie Damaşcan. Atacantul echipei naţionalei şi a clubului FC Torino s-a ales cu premiul "simpatia publicului".

Tehnicianul formaţiei Petrocub Hânceşti, Lilian Popescu a fost desemnat cel mai antrenor în 2018.

Tot în cadrul ediţiei cu numărul 24 a Galei Laureaţilor, Petru Stoianov a fost ales "arbitrul anului".

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu