Alexandru Curteian, mulţumit de cantonamentul din Turcia: A fost un meci interesant

Embed:

Selecţionerul Moldovei, Alexandru Curteian susţine că amicalul cu Kazahstan, încheiat la egalitate, scor 1-1, a fost destul de dificil, dar "tricolorii" au fost mai organizaţi decât în partida cu reprezentativa divizionară a României. Chiar dacă nu a obţinut nicio victorie în cele două meciuri amicale, Curteian consideră că sesiunea de pregătire din Turcia a fost foarte utilă.

Naţionala Kazahstanului ocupă locul 139 în topul mondial, cu 18 poziţii mai jos decât reprezentativa Moldovei. Selecţionerul Alexandru Curteian spune că această echipă le-a dat mari bătăi de cap elevilor săi, asta chiar dacă în acest meci au evoluat jucători mai experimentaţi cum ar fi Victor Golovatenco sau Alexandru Gaţcan.

"Un meci destul de greu. Totuşi echipa Kazahstanului este o echipă destul de serioasă. Era un meci interesant. Au fost ocazii şi la noi şi la ei. Noi la meciul cu Kazahstan am fost mult mai stabili şi mai organizaţi", a declarat Curteian. 

"Meciul cu Kazahstan a fost dificil. Este o echipă rapidă, cu jucători tehnici. Au avut posesie bună, dar în comparaţie cu primul meci noi am avut o posesie mult mai reuşită. Ne-am creat mai multe ocazii. A fost un meci bun, dar din cauza greşelilor individuale s-a încheiat 1-1", a spus fundaşul moldovean, Veaceslav Posmac. 

Moldova a obţinut un egal în partida cu Kazahstan datorită golului superb reuşit de Gaţcan în minutul 54.

"Noi am egalat de la o lovitură liberă centrată de Cheptine. Acolo a fost o deviere.Mingea a ajuns la mine şi am dat un foarfece. Cu noroc, dar norocul îl prinde pe cel care îl vrea", a spus mijlocaşul moldovean, Alexandru Gaţcan. 

Partida cu Kazahstan a fost ultimul test pentru Moldova înainte de partida cu Suedia din preliminariile Campionatului European din 2016. Pe 27 martie, "tricolorii" vor juca la Chişinău cu naţionala lui Zlatan Ibrahimovic. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu