Alexandru Ciudin, noul director al Agenției pentru Eficiență Energetică

Alexandru Ciudin a fost numit în funcția de director al Agenției pentru Eficiență Energetică (AEE).

"Am primit această desemnare drept o oportunitate de a-mi valorifica cunoștințele și experiența acumulată în calitate de consilier raional, cât și angajat al SA 'Moldovagaz', pentru a contribui la modernizarea domeniului eficienţei energetice şi energiei regenerabile din țara noastră. Împreună cu echipa, suntem pregătiți să ne implicăm activ în realizarea tuturor obiectivelor de bază ale Agenției și implementarea politicii statului în domeniul eficienţei energetice şi al surselor regenerabile de energie", a declarat Alexandru Ciudin.

Alexandru Ciudin a absolvit Facultatea de Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice şi Administrative, fiind specializat în domeniul guvernării, administraţie și managementului public şi privat.

Ulterior, a obținut titlul de master în Relații Internaționale avînd orientare spre aspecte de cercetare a politicilor internaţionale, strategiilor şi tacticilor folosite în relaţiile internaţionale, cooperării bilaterale şi multilaterale și evoluţia situaţiei internaţionale.

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu