Alexandru Burduja, la o nouă provocare. Luptătorul moldovean de K-1, se va bate cu Mateusz Duczmal

Embed:

Luptătorul moldovean de K-1, Alexandru Burduja, este hotărât să-l bată pe adversarul său, polonezul Mateusz Duczmal, la Gala KOK de la Chişinău.

Cei doi se vor confrunta într-un superfight din categoria de greutate de până la 95 de kilograme. Sportivul nostru a schimbat clubul după înfrângerea din luna aprilie, suferită în partida cu cehul Vasil Ducar. În prezent Burduja se antrenează la "Thai Stars", sub comanda lui Anatol Ignat.

"Sunt schimbări pozitive. Lucrăm asupra greşelilor care le-am făcut. Mă voi strădui să nu le mai comit. Mă simt foarte bine şi mă gândesc doar la victorie", a spus luptătorul K-1, Alexandru Burduja.

"Am lucrat asupra vitezei şi rezistenţei. Am lucrat asupra mişcării. Acestea sunt secrete de profil sportiv la care noi pune accent", spune antrenorul, Anatol Ignat

În cadrul serii este programată o ”piramidă” în categoria de 95 de kilograme. Câştigătorul acestui mini-turneu va lupta cu Alexandru Burduja la sfârşitul anului.

"Câştigătorul acestei piramide se va întâlni în toamnă cu Alexandru Burduja pentru centura în categoria de 95 de kilograme. Poate vom pune în joc o centură vremelnică în această categorie. Mai discutăm", a spus, preşedinte Asociaţia FEA, Dorin Damir.

Gala KOK va avea loc la Chişinău, în Sala Polivalentă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu