Alexandru Burduja a câştigat trofeul Venum World Series în categoria de 95 de kilograme

Embed:

Succes răsunător pentru K-1 din Moldova. Alexandru Burduja a devenit campion în turneul de piramidă Venum World Series, în categoria de 95 de kilograme. Burduja a fost primit ca un erou la revenirea în Moldova. 

Alexandru Burduja a fost întâmpinat la aeroport de prietenii şi colegii săi de la clubul "LION". El a fost purtat pe braţe de cei dragi.

Prietena lui Alexandru Burduja i-a făcut o surpriză iubitului său. Ea i-a lipit pe maşină mai multe declaraţii de dragoste. 

Burduja a participat la turneul Venum World Series din Ungaria în categoria de 95 de kilograme. Sportivul nostru a susţinut două lupte, pe care le-a încheiat prin knock-out şi a cucerit trofeul. 

"A fost greu, dar ne-am descurcat uşor. Ambii adversari au fost puternici, dar eu am fost încurajat tare. Am ieşit încrezut şi primul adversar a căzut în a doua rundă, iar al doilea în prima rundă", a spus luptătorul K-1, Alexandru Burduja. 

Nu toate însă au mers bine pentru Alexandru Burduja. După prima luptă el a suferit o accidentare, însă nu a renunţat la luptă.

Acum Alexandru Burduja se pregăteşte pentru finala turneului Venum World Series care va avea loc în Paris. Mai mult decât atât, preşedintele Asociaţiei FEA, Dorin Damir a promis că în curând Alexandru Burduja ar putea evolua într-una din galele de la Chişinău.

Următorul eveniment de acest gen va avea loc la sfârşitul lunii septembrie. Unul dintre cele mai aşteptate dueluri ale turneului KOK World Series 2015 va fi lupta dintre Pavel Juravliov şi Freddy Kemayo.

 
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu