Alexandru Belousov, fundaşul lui Sheriff Tiraspol, convocat în premieră la echipa naţională de fotbal a Republicii Moldova

Alexandru Belousov, fundaşul lui Sheriff Tiraspol, a fost convocat în premieră la echipa naţională de fotbal a Republicii Moldova. La antrenamentul "viespilor", antrenorul Zoran Zekic i-a înmânat jucătorului de 21 de ani tricoul selecţionatei, însă l-a lăsat să plece doar după ce acesta a cântat un fragment din imnul naţional.

Alexandru Belousov, care poate juca şi pe poziţia de mijlocaş-dreapta, a fost inclus de Enghin Firat în lotul lărgit al echipei naţionale a Republicii Moldova după ce a impresionat la cea de tineret. Belousov a marcat ambele goluri ale tinerilor "tricolori" în partida cu reprezentativa Ţării Galilor din preliminariile Euro-2021, meci câștigat cu scorul de 2-1.

Pe 14 noiembrie, prima reprezentativă a Republicii Moldova va juca cu Franţa, la Paris, în preliminariile Campionatului European de fotbal din 2020. Partida va fi transmisă în direct de CANAL 3, cu începere de la ora 21:45.

Trei zile mai târziu, pe 17 noiembrie, "tricolorii" vor înfrunta Islanda pe stadionul Zimbru din Chişinău, iar meciul va fi televizat în direct de PRIME, de la aceeași oră, 21:45.

Lasă un comentariu