Alexandr Slusari: Vizita lui Şoigu la Chişinău este o greşeală

Embed:

Vicepreşedintele PPDA Alexandr Slusari consideră că vizita Ministrului Apărării rus Serghei Şoigu la Chişinău este o greşeală. Declaraţia a fost făcută în cadrul unei conferinţe de presă. 

"Este o greşeală, care nu contribuie la buna înţelegere.", spune Slusari. 

CITEŞTE ŞI: Serghei Şoigu poate veni la Chişinău doar ca TURIST. Anunţul făcut de Maia Sandu în debutul şedinţei de Guvern (VIDEO)

Alexandr Slusari mai spune că vizita lui Serghei Şoigu nu "a adus plus valoare în relaţiile din majoritate (parlamentară)". Totodată, acesta critică şi modul în care este organizată această vizită.

PUBLIKA.MD aminteşte că Ministrul Apărării rus Serghei Şoigu urmează să întreprindă o vizită în ţara noastră în data de 24 august.

Premierul Maia Sandu s-a arătat indignată de faptul că această vizită nu a fost coordonată şi nu au fost întreprinse toate demersurile legale. Sandu l-a anunţat pe Ministrul Apărării Pavel Voicu că în aceste condiţii Şoigu poate să vină în Republica Moldova ca persoană privată. Drept replică, Voicu a declarat că oficialul rus vine la invitaţia preşedintelui Igor Dodon. 

Lasă un comentariu