Alexandr Kokorin şi Pavel Mamaev au fost eliberaţi. Fotbaliştii au stat în spatele gratiilor aproape un an

Embed:

Alexandr Kokorin şi Pavel Mamaev au fost eliberaţi din închisoare. Cei doi internationali ruşi au fost condamnaţi la 18 luni de inchisoare, în cazul lui Kokorin, şi 17 luni în cel al lui Mamaev, după ce au agresat un funcţionar al Ministerului rus de Comerţ, într-o cafenea din centrul Moscovei.

Zenit Sankt Petersburg, fostul club al lui Kokorin şi-a exprimat dorinţa de a recupera fotbalistul. Contractul lui Kokorin cu Zenit a expirat pe 30 iunie, însă avocatul său, Iuri Badalko, a declarat în presă că atacantul a semnat un nou acord cu cu gruparea din Sankt Petersburg. Deocamdată nu se specifică pe ce perioadă a fost semnat noul angajament. La fel nu se ştie nici salariul pe care îl avea fotbalistul la campioana Rusiei.

Jucătorul a fost legitimat la Zenit Sankt Petersburg în perioada anilor 2016-2019. În tricoul 'albaştrilor", Kokorin a disputat 62 de partide şi a înscris 17 goluri.

Pe de altă parte, contractul lui Mamaev cu FC Krasnodar expiră la sfârşitul anului, dar viitorul său fotbalistic este incert.

Alexandr Kokorin şi Pavel Mamaev au fost eliberaţi înainte de termen. Decizia a fost luată de un tribunal din Belgorod, în urma judecării apelului.

loading...

Lasă un comentariu