Alerte cu bombă la Aerportul Chişinău şi la portul Giurgiuleşti

Embed:

(15:00) Alerta cu bombă de la Portul Giurgiuleşti a fost una falsă. Zeci de poliţişti şi genişti au căutat peste tot, dar după cinci ore nu au găsit nimic suspect.

(10:14) Alertă cu bombă la Portul Internaţional Giurgiuleşti. Zeci de poliţişti şi genişti au evacuat zona, după ce au fost alertaţi de o persoană că instituţia ar fi minată.

Potrivit şefului interimar al Inspectoratului General al Poliţiei, Gheorghe Cavcaliuc, anunţul a fost făcut pe reţelele de socializare.

"În unitatea de gardă dispeceratul sud a parvenit informaţia de la un pompier că de la Serviciul Situaţii Excepţionale precum că pe reţelele de socializare a fost publicat un mesaj care vorbeşlte despre faptul minării portului. A fost alertată grupa operativă", a declarat Cavcaliuc.

O alarmă cu bombă a fost anunţată, în această dimineaţă, şi la Aeroportul Chişinău. O persoană a anunţat, prin e-mail, că în sediul instituţiei ar fi un obiect explozibil.

În urma verificărilor s-a dovedit că alerta a fost falsă. Din această cauză mai multe zboruri au decolat cu o întârziere de cel puţin o oră.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu