ALERTĂ! Uraganul Florence face ravagii în SUA: Peste 500.000 de oameni au rămas fără curent (VIDEO)

Embed:

Uraganul Florence a lovit Coasta de Est a SUA, iar peste 500.000 de oameni au rămas fără curent. Oficialii americani avertizează populaţia privind riscul de producere a unor inundaţii catastrofale.

Uraganul Florence a ajuns pe Coasta de Est a SUA, potrivit BBC. Valuri imense de furtună se vor forma atât în Carolina de Sud cât şi în Calorina de Nord, având în vedere că uraganul se deplasează către uscat cu rafale de vânt de 150 de km/h, atrag atenţia autorităţile.

Peste 100.000 de locuinţe au rămas deja fără curent. Oficialii au avertizat că furtuna are capacitatea de a ucide multe persoane, existând riscul de „inundaţii catastrofale.”

Peste un milion de persoane din Carolina de Sud, Carolina de Nord şi Virgina au fost evacuate, iar imagini impresionante cu furtuna care ameninţă Statele Unite au fost filmate de pe Staţia Spaţială Internaţională, când uraganul Florence traversa Atlanticul pe direcţia vest-nord-vest. Centrul Naţional al Uraganelor a informat că deşi viteza vântului a scăzut treptat, uraganul Florence rămâne extrem de periculos din cauza volumului mare de ploi şi a valurilor imense, scrie observator.tv

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu