ALERTĂ: O fetiţă de 14 ani din Capitală A DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ. Copila, căutată cu disperare de părinţi (FOTO)

Embed:

Încă un copil a dispărut fără urmă. O fetiţă de 14 ani din Capitală este căutată cu disperare de cei apropiaţi. Minora a plecat de acasă sâmbătă, în jurul orei 10:00, iar de atunci nu s-a mai întors.

Ultima dată fata a fost văzută de vecini pe strada Maria Drăgan din sectorul Ciocana al Capitalei.  Copila are părul tuns scurt, până la umeri, de culoare deschisă, ochii verzi și înălțimea de 1,56 metri.

Aceasta era îmbrăcată în geacă de culoare albastră, blugi albaștri deschiși și era încălțată în ghete alb-negre.

"Toate subdiviziunile poliţiei şi a inspectoratului general de poliţie sunt orientate la căutări, la dispariţia fetei. Totodată, ofiţerii au fost şi la liceul unde învaţă minora, ea este caracterizată pozitiv, învăţa foarte bine la şcoală. Urmează să stabilim ce a făcut-o pe minoră să plece de acasă", a declarat Natalia Stati, ofiţer de presă al Poliţiei Capitalei.

Mama fetei a murit acum câţiva ani, iar minora se află în grija concubinei tatălui, care este plecat la muncă peste hotare. Echipa postului nostru de televiziune a încercat să discute cu femeia, însă aceasta a refuzat să comenteze dispariţia adolescentei.

"- Eu nu vreau să vorbesc cu voi, domnișoară! Nu vreau să vorbesc! Chiar nu înţelegeţi?
- Dar ce s-a întâmplat?
- Nimic nu s-a întâmplat!
- Au mai fost astfel de cazuri?
- Nu au mai fost."

Totuşi, ea le-a spus poliţiştilor că minora nu e la prima faptă de acest gen.

"În vara acestui an, minora a mai părăsit o dată domiciliul, dar s-a întors în decurs de 24 de ore. Anumite certuri nu a avut cu mama vitregă cu care locuia, tatăl fiind plecat peste hotare. În urma anchetei urmează să stabilim toate circumstanţele acestui caz", a menționat Natalia Stati, ofiţer de presă al Poliţiei Capitalei.

Cei care cunosc detalii despre minoră sunt rugaţi să sune la poliţie sau să o contacteze pe mama tinerei pe numărul de telefon afişat pe ecran.

Potrivit ultimelor statistici, în zece luni ale lui 2019, 740 de adolescenţi au plecat de acasă fără să anunţe pe nimeni. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu