ALERTĂ! Nouă mașini din sectorul Râșcani au fost SPARTE DE HOȚI în această săptămână

Nouă șoferi din sectorul Rîșcani al Capitalei s-au trezit săptămâna aceasta cu geamurile automobilelor spate, iar unii din ei au rămas și fără bunurile personale.

Opt  cazuri de spargere au avut loc în perimetrul străzilor Alecu Russo, strada Florilor și Bogdan Voievod. O tentativa de furt a fost și în cartierul Poșta Veche, dar persoana a fost reținută.

”Pe parcursul săptămânii au fost înregistrate nouă cazuri, două cazuri sunt calificate ca infracțiuni, iar celelalte sunt contravenții. Pe parcursul nopții curente au fost înregistrate două adresări a cetățenilor cu privire va spargerea automobilelor. În unul din cazuri persoana a fost rețiută în timpul comiterii furtului sau tentativei de furt”, a spus șeful adjunct al IP Râșcani, Ruslan Ceban.

Potrivit poliției, persoana reținută noapte trecută nu are nici o legătură cu spargerile anterioare. În urma infracțiunilor, cea mai mare pagubă adusă unui proprietar este de 3500 de lei.

Este vorba despre un aparat de fotografiat furat din una din mașinile sparte. Polițiștii menționează ca în  majoritatea cazurilor de acest gen sunt implicați minori fără supraveghere sau care fug de acasa.

Aceștea strică geamurile automobilelor pentru a sustrage bani și alte bunuri de preț precum bijuterii, aparate foto sau instrumente. Oamenii sunt atenționați să nu lase bani și bunuri de preț în mașini. Totodată, polițiștii recomandă ca șoferii să lase mașinile la parcări sau în locuri bine iluminate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu