ALERTĂ MAXIMĂ! Poliția, cu ochii pe protestele din Capitală. Apelul șefului interimar al IGP

Embed:

Poliţia va fi în alertă maximă, duminică, atunci când este preconizat protestul din centrul Capitalei. Potrivit şefului interimar al Inspectoratului General al Poliţiei, Gheorghe Cavcaliuc, vor fi antrenate suficiente forţe pentru a asigura desfăşurarea paşnică a manifestaţiilor. Totodată, el a atenţionat oamenii să nu cadă pradă provocărilor.

"Rog şi cer cetăţenilor să nu se dea pradă a careva persoane care vor încerca să folosească protestatarii în careva acţiuni violente sau ilegale. Cer organizatorilor, cer persoanelor care vor fi prezente la acest protest, în cazul în care văd în mijlocul lor, pe marginile coloanelor de protestatari, careva persoane suspecte: să fie informat colaboratorul de poliţie care va fi în preajmă", a declarat şeful Interimar al IGP, Gheorghe Cavcaliuc. 

Gheorghe Cavcaliuc a atras atenţia părinţilor să aibă grijă de copii, pentru că pot fi influenţaţi uşor. Asta în condiţiile în care la începutul lui septembrie, un minor a fost arestat împreună cu membri ai grupării Antifa, după ce au încercat să ia cu asalt sediul Procuraturii Generale.

Totodată, şefului interimar al IGP a anunţat că, duminică, transportul care circulă prin centrul Capitalei va fi redirecţionat. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu