ALERTĂ la Hanovra. Meciul dintre Germania-Olanda, anulat din cauza pericolului unui ATENTAT TERORIST

Embed:

(UPDATE 22:30) Potrivit unor informații, deocamdată neconfirmate, o maşină-capcană a fost găsită lângă stadion, aceasta fiind deghizată în ambulanţă. Totodată, un obiect suspect ar fi fost găsit şi la gara din Hanovra.

Poliţia le cere oamenilor să stea în case.

(UPDATE 22:25) O sală de concerte din Hanovra a fost evacuată în urmă cu puţin timp de către poliţia germană.

În cadrul TUI Arena, care are o capacitate de 14.000 de persoane, avea loc un concert al trupei The Söhne Mannheims.

(UPDATE 21:22) Poliţia germană a anunţat că meciul amical de fotbal între echipele Germaniei şi Olandei, care urma să fie disputat în această seară pe stadionul din Hanovra, a fost anulat din cauza pericolului unui atentat terorist.

(20:44) Stadionul din Hanovra pe care urma să se dipute meciul amical de fotbal Germania - Olanda este evacuat în acest moment. Meciul a fost anulat.

Decizia a fost luată după depistarea pe stadion a unei valize neidentificate. Pe stadion urmau să se afle cancelarul Angela Merkel şi câţiva miniştri germani.

DW Sports susține că s-a luat decizia ca meciul să fie anulat după ce pe stadion a fost găsit un "obiect suspect". "Meciul a fost amânat din motive de securitate", susține poliția locală într-un mesaj oficial. O persoană suspectă a fost reținută în afara arenei. 

Potrivit informațiilor, s-au făcut pregătiri pentru ca la startul amicalului să fie omagiate victimele atentatelor din Franța. Stadionul a fost luminat în steagul Franței și la intrare a fost proiectat sloganul "Liberte, Egalite, Fraternite". Sursa citată susține că înaintea meciului urma să se intoneze imnul Franței.

Ieri, meciul amical dintre Belgia şi Spania a fost şi al anulat, din cauza unor probleme de securitate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu