ALERTĂ în nordul ţării. O REŢEA DE TRAFICANŢI DE DROGURI, deconspirată de poliţişti

Embed:

Poliţia a deconspirat, în nordul ţării, o reţea de distribuire a drogurilor. Trei persoane au fost reţinute, în flagrant delict, la Bălţi. În urma percheziţiilor, la domiciliile acestora a fost depistată o cantitate impunătoare de marijuana şi haşiş care, potrivit poliţiei, valoarează pe piaţa neagră cel puţin un milion de lei.

În locuinţele traficanţilor de droguri, domiciliaţi în municipiul Bălţi, raioanele Soroca şi Sângerei, au fost depistate stupefiante în frigider şi în garaj.

"Cantitatea totală se ridică la aproximativ 50 de kg de marijuana, de haşiş, dacă nu greşesc, în jur de 300 de grame. Provenienţa exactă a acestor substanţe nu se cunoaşte. O parte erau achiziţionate de figuranţi din diferite sate din municipiul Bălţi", a spus ofițerul de urmărire penală Bălți, Alexandru Bejenaru. 

"În cadrul cauzei penale au fost efectuate iniţial achiziţii de control pentru a se adeveri faptul că întradevăr sunt substenţe narcotice. Interceptări ale convorbirilor telefonice. De asemenea, filajul persoanelor implicate în comercializare", a declarat şeful şecţiei Inspectoratului Naţional de Investigaţii, Eduard Balamatiuc. 

Dacă le va fi demonstrată vinovăţia, traficanţii de droguri riscă până la 15 ani de închisoare.

 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu