ALERTĂ în Marea Britanie: OSTATICII luaţi într-un centru comercial de un individ înarmat, eliberaţi (VIDEO)

Embed:

Un individ înarmat cu un pistol a luat ostatici într-un centru comercial din orăşelul britanic Nuneaton, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate citate de cotidianul The Guardian. Potrivit Poliţiei din regiunea West Midlands, nu este vorba despre un incident terorist.

"Mi s-a transmis că poliţia a pătruns în local şi că agresorul a fost arestat. Mulţumesc foarte mult poliţiei", a declarat, pentru BBC News, Mehdi Afshar, directorul complexului de jocuri "MFA Bowl", situat în Centrul comercial "Bermuda Park" din orăşelul britanic Nuneaton.

Nicio persoană nu a fost rănită în incident, care, potrivit anchetatorilor, nu este de natură teroristă, fiind generat de gelozie, scrie mediafax.ro

UPDATE ora 19.46: Două persoane sunt sechestrate în centrul comercial din orăşelul britanic Nuneaton

Două persoane sunt sechestrate în centrul comercial din orăşelul britanic Nuneaton, agresorul fiind o rudă a acestora, afirmă surse citate de postul Sky News.

Doi angajaţi ai unei Săli de popice, "MFA Bowl", sunt ţinuţi sechestraţi, în ceea ce pare a fi un act comis din gelozie de un fost soţ ori iubit, a declarat Mehdi Amshar, directorul localului în care s-a produs incidentul.

UPDATE ora 19.40: Luarea de ostatici din orăşelul britanic Nuneaton nu este un incident cu caracter terorist, afirmă surse din cadrul poliţiei citate de cotidianul The Guardian.

"Incidentul nu are nicio legătură cu activităţi teroriste", a transmis Poliţia din regiunea West Midlands.

Serviciul de ambulanţă a mobilizat echipaje la centrul comercial unde s-a produs incidentul, dar a precizat că nu s-au înregistrat victime.

Autorităţile au evacuat centrul comercial şi au recomandat evitarea zonei. Poliţia a luat legătura cu individul înarmat care a luat ostatici şi încearcă să îl convingă să se predea.

Anterior, Poliţia din comitatul Warwickshire a confirmat existenţa unui "incident în desfăşurare" în centrul comercial "Bermuda Park" din Nuneaton. 

Sute de poliţişti au fost mobilizaţi la locul incidentului. Nu există date despre câţi ostatici au fost luaţi şi nici dacă este un incident terorist.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu