ALERTĂ în Grecia! Poliția de la Atena A DETONAT O BOMBĂ descoperită în fața Ministerului Muncii

Poliția elenă a descoperit și apoi detonat un dispozitiv exploziv care a fost amplasat luni în fața sediului Ministerului Muncii, în centrul Atenei, au informat surse din cadrul poliției, după ce un cotidian a primit un pont cu privire la amplasarea unei bombe în zonă, informează Agerpres.

Poliția a descoperit dispozitivul într-un rucsac proptit de obloanele ministerului, pe o arteră centrală din Atena. Acesta a fost unul dintre cele trei pachete suspecte pe care poliția le-a examinat la fața locului și apoi le-a distrus prin explozii controlate.

Anterior, o publicație elenă a primit un apel telefonic în care se atenționa cu privire la eminența unei explozii lângă ministerul menționat.

Deocamdată, nimeni nu și-a asumat responsabilitatea pentru acest incident.

Astfel de atacuri nu sunt neobișnuite în Grecia, unde violența politică are o lungă istorie. Atacurile de anvergură mică au escaladat din 2010, când guvernul a adoptat prima dată măsuri de austeritate impopulare, în schimbul împrumuturilor de mai multe miliarde de euro de la Uniunea Europeană (UE) și Fondul Monetar Internațional (FMI).

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu