ALERTĂ ÎN AER! Avionul cu aproape 50 de persoane la bord dispărut de pe radare S-A PRĂBUȘIT (FOTO)

Embed:

(UPDATE 15:56) La bord se aflau 47 de persoane, dintre care 41 de pasageri și 4 membri ai echipajului. Un responsabil al poliției din provincia Khyber-Pakhtunkhwa, Laiq Shah, a declarat pentru Reuters că avionul s-a prăbușit în jurul orei 16:40 avionul s-a prăbușit într-o regiune muntoasă, în apropiere de orașul Havelian. Potrivit autorităților locale, nimeni nu a supraviețuit, transmite dawn.com.

(UPDATE 15:46) Potrivit Daily Pakistan, o pană de motor ar fi o posibilă cauză a producerii accidentului.

(UPDATE 15:00) Conform companiei PIA, avionul ce efectua zborul PK-661 a pierdut miercuri după-amiază legătura cu controlorii de trafic aerian.

(UPDATE 14:45) Khursheed Tanoli, un reprezentant al poliției locale a afirmat că avionul s-a prăbușit într-un oraș din nord-vestul țării. O echipă de salvatori încearcă să ajungă la fața locului.

(UPDATE 14:40) Daniyal Gilani, purtătorul de cuvânt al Pakistan International Airlines a afirmat că avionul de marca ATR-42 a dispărut de pe radare. Potrivit purtătorului de cuvânt, toate resursele au fost mobilizate pentru a găsi avionul.

(UPDATE 14:23) Poliția din Pakistan a confirmat prăbușirea avionului. În avion se aflau între 40 și 45 de persoane.

Un avion al companiei Pakistan International Airlines (PIA) care efectua o cursă pe ruta Chitral-Islamabad, a dispărut de pe radare, informează publicația pakistaneză DawnNews, citată de Agerpres.

Potrivit sursei citate, la bordul aparatului de zbor se aflau 47 de persoane.

Avionul a dispărut de pe radare la scurt timp după ce a decolat de pe un aeroport din din regiunea Chitral, din nordul Pakistanului, transmite Reuters, care citează posturi de televiziune locale.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu