Alerta cu bombă de la Judecătoria Botanica din Capitală este FALSĂ

Embed:

(UPDATE 14:05) Alerta cu bombă de la Judecătoria Botanica din Capitală este falsă. Informaţia a fost confirmată de ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, Natalia Stati. 

"Ofiţerii de investigaţie ai Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău împreună cu poliţiştii sectorului Botanica, întreprind toate măsurile în vederea stabilirii şi identificarea persoanei care a efectuat apelul. Pe cazul dat va fi pornită o cauză penală care va fi examinată prin prisma articolului 281 Cod Penal, comunicarea cu bună ştiinţă despre un atac terorist", a menţionat Natalia Stati. 

(14:07) Alertă cu bombă la Judecătoria Botanica din Capitală. Aproximativ o oră în urmă un anonim a anunţat poliţiei că judecatoria sectorului Botanică este minată.

Conform datelor preliminare, informaţia a fost comunicată la telefon, de către un bărbat de vârstă medie.

"A sunat în cancelarie, noi nu ştim. Pe noi ne-a anunţat conducătorul, domnul preşedinte. Alte detalii noi nu ştim", a subliniat Garștea-Bria Svetlana, judecător.

Oamenii au fost de urgenţă evacuaţi din clădirea judecătoriei.

La faţa locului lucrează geniştii, aceştia verifică fiecare obiect suspect din clădire. În paralel, poliţia este ocupată de identificarea persoanei care a făcut apelul.

Acesta nu este un caz unic. În aprilie a anului curent, a fost anunţată alertă de bomba la Judecătoria Centru a oraşului Chişinău, care ulterior s-a dovedit falsă.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu