Alegerile din Ucraina, în direct la Publika TV. Ce spun ucrainenii despre scrutinul de mâine

Embed:

În Ucraina, astăzi este ziua tăcerii, înaintea alegerilor legislative de duminică. Posturile de televiziune nu au voie să prezinte spoturi electorale, iar liderii politici - să ţină discursuri. Mâine, însă, corespondenţii Publika TV vor transmite în direct, de la Kiev, Chişinău şi Bălţi, despre desfăşurarea alegerilor pentru Rada Supremă a Ucrainei. Live de la scrutin puteţi vizualiza şi pe Publika.md/live.

În timp ce concurenţii electorali îşi pun mari speranţe în rezultatele scrutinului de mâine, mulţi ucraineni rămân dezamăgiţi de actuala stare de lucruri din ţară şi nu cred în schimbări. Iată ce au declarat oamenii:

"Vom merge la alegeri. Dar nu prea cred că vor fi schimbări, deoarece toţi fac aceleaşi promisiuni, dar nu sunt realizări."

"Nu mă aştept la nimic de la noul Parlament. Cred că schimbări nu vor fi. Toţi fac promisiuni, toţi vorbesc frumos, dar nu se face nimic."

"Aş vrea să crească nivelul de viaţă al oamenilor de rând. Vestul are propria politică. Estul la fel. Trebuie să avem propria politică, care ar satisface aşteptările oamenilor."

"Nu voi merge mâine la alegeri, pentru că nu am pentru cine vota."

"Voi merge la alegeri. Alegerile vor avea loc, dar aşteptări nu sunt."

Pentru cele 450 de mandate în Rada Supremă luptă zeci de formaţiuni şi aproximativ 5.200 de candidaţi independenţi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu