Alegeri prezidențiale în România. Mesajele politicienilor pentru cetățenii români

În toiul primei zile a alegerilor prezidențiale, actualul lider de la Cotroceni, Klaus Iohannis, îi invită pe cetățenii români din diaspora să iasă la vot. În cadrul unui clip video postat pe Facebook, acesta le-a transmis acestora că fiecare contează pentru România, indiferent de țara în care se află în prezent.

”Deși sunteți departe de țară, cu sufletul ați fost tot timpul aici. Și voi decideți drumul pe care țara noastră va merge mai departe. Am reușit modificarea legislației. Avem acum un număr dublu de secții de votare pentru ca niciunul dintre voi să nu mai suporte umilințele la care ați fost supuși de PSD”, a declarat Klaus Iohannis, președintele României.

Liderul de la Cotroceni i-a îndemnat pe oameni să iasă masiv la vot, pentru că, potrivit lui, anume absenteismul de la urne a adus Partidul Social Democrat la guvernare.

Nici candidatul PSD-ului, fostul premier Viorica Dăncilă, nu a ratat ocazia să riposteze cu o săgeată otrăvită la adresa liderulului de la Cotroceni. Prin intermediul unei postări pe Facebook, ea a declarat că nu va lăsa Guvernul Orban, pe care îl numește Guvernul lui Iohannis, să facă acestei țări tot răul de care este în stare. Pentru acest lucru, Dăncilă îi cheamă pe români să o aleagă pe ea și Partidul Social Democrat la alegerile de duminică. Ea s-a numit singura în stare să îl înlăture de la putere pe Iohannis, pe care îl numește președintele dictator. 

Iar Dan Barna, candidatul alianței USR PLUS și principalul favorit să-i facă concurență lui Iohannis în turul II, îi îndeamnă pe oameni să-l voteze pentru a doborî definitiv Partidul Social Democrat. 

Acesta le-a cerut alegătorilor să nu-i dea nicio șansă PSD-ului, menționând că Dăncilă nu a fost dată jos de la Palatul Victoria ca să fie lăsată să intre în turul II pentru Cotroceni. Barna conside

loading...

Lasă un comentariu