ALEGERI PARLAMENTARE 2019. Partidul Democrația Acasă: Singura soluţie pentru o viaţă decentă este unirea cu România

Embed:

Partidul "Democrația Acasă" a scos, astăzi, în faţă mai mulţi oameni de artă. Ei vor în acest fel să-i convingă pe moldoveni că singura soluţie pentru o viaţă decentă este unirea cu România. 

Unul dintre susţinătorii aprigi ai partidului este jurnalista şi scriitoarea Diana Zlatan-Ciugureanu, care este şi urmașa lui Daniel Ciugureanu, deputat în Sfatul Ţării şi apoi ministru în patru Guverne ale României.

"Adevărul istoric este cel care ne-a mobilizat, adevărul că avem acelaşi sânge şi nu putem să stăm la o parte acum, când de o forţă unionistă depinde reîntregirea, restabilirea acestui adevăr. În numele familiei noastre de Ciugureni, am aderat la această mişcare, pentru a deveni mai puternică şi sprijinită de martirii acestui neam", a spus Diana Zlatan-Ciugureanu, unionistă.

Pe lista candidaţilor este şi regizorul Petru Vutcărău, directorul Teatrului "Eugen Ionesco".

"Părerea mea este că doar fiind împreună cu poporul - mamă avem şanse şi potenţial serios pentru a ne împlini visul de a trăi o viaţă mai bună. Nu înţeleg de ce noi ne cu atâta vehemenţă opunem reîntregirii neamului, ne opunem unui proces firesc, omenesc", a zis Petru Vutcărău, candidat Partidul Democraţia Acasă.

Partidul "Democrația Acasă" participă la alegeri cu 37 de candidaţi pe circumscripţia naţională şi unul pe circumscripţia 35 de la Căuşeni, Zinaida Bolboceanu.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu