ALEGERI PARLAMENTARE 2019: Nicolae Ciubuc și Mihail Stratulat au început campania electorală

Embed:

Alți doi candidaţi ai Partidului Democrat s-au lansat în campania electorală pentru alegerile parlamentare. Este vorba despre Nicolae Ciubuc, care candidează pe circumscripţia nr. 15 din Călăraşi şi Mihail Stratulat, medicul neonatolog, care se va lupta în circumscripţia 26 din Chişinău. Pentru a se lansa, Nicolae Ciubuc a decis meargă la un depozit frigorific din raionul Călăraşi, care a fost construit cu sprijinul Agenţiei de Intervenţie şi Plăţi pentru Agricultură, instituţie care a fost condusă de candidat.

"Pentru ca satele noastre să aibă în continuare standarde înalte de viaţă, vom continua să implementarea proiectelor legate de asigurarea cu apă potabilă şi sanitaţie, prin construcţia magistralei Chişinău-Străşeni-Călăraşi. Ne propunem şi dezvoltarea unui mediu de afaceri favorabil, atractiv pentru investitori", a declarat Nicolae Ciubuc, candidat PDM, circumscripţia nr. 15 Călăraşi.

Nicolae Ciubuc a fost susţinut de familie, prieteni şi colegii din Guvern.

"Sunt sigur că o să ajungeţi să reprezentaţi raionul Călăraşi în legislativ şi sunt sigur că veţi avea aceeaşi abordare constructivă", a spus Ion Chicu, ministrul Finanţelor.

"Să facem o alegere cu inima şi nu cum am mai făcut-o înainte. Să-l susţinem pe candidatul nostru Nicolae Ciubuc!", a zis Dorin Damir, preşedintele FEA.

"Domnule Nicolae Ciubuc, aveţi toată susţinerea şi încrederea din partea echipei PDM locale, dar şi a tuturor cetăţenilor raionului Călăraşi. Înainte!", a spus Sergiu Artene, preşedintele raionului Călăraşi.

Iar Mihail Stratulat, medic neonatolog, susţine că se va axa pe modernizarea spitalelor.

"Vreau să continui această luptă pentru binele cetăţenilor noştri. Voi fi receptiv apelurilor din partea cetăţenilor, cu ajutorul lor vom identifica probleme care necesită atenţie", a menționat Mihail Stratulat, candidat PDM, circumscripţia nr. 26 din Chişinău.

Stratulat a fost susţinut de mămici, dar și de colegii de breaslă.

"Am avut marele noroc, cu aproape patru ani în urmă să-l cunosc pe Mihai Stratulat, medicul Mihai Stratulat. Este un om de o cumsecădenie extraordinară. Un om simplu, un om foarte receptiv", a spus Dorina Agachi, medic pediatru.

"Îl susţin pe domnul Stratulat, pentru că este o persoană de nota 10, este un bun profesionist, un om care îşi ştie treaba şi un om care o să aducă un viitor bun pentru pediatria din Republica Moldova. "

"Este un lucru foarte important să ştii ce doreşte societatea pentru a ajunge undeva sus, să ştii de acolo de sus ce se face jos."

Scrutinul parlamentar din 24 februarie se va desfăşura în baza sistemului mixt de vot. Astfel, 50 de deputați vor fi votați pe liste de partid, iar 51 vor fi aleși în circumscripții uninominale într-un singur tur.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu