ALEGERI PARLAMENTARE 2019: Gheorghe Petic, acuzat de viol, pe lista blocului PAS-PPDA pentru circumscripţia naţională

Embed:

Gheorghe Petic, arestat şi învinuit de violul unei femeii din oraşul Ungheni, vrea să se facă deputat. Acesta a fost inclus pe lista blocului PAS-PPDA pentru circumscripţia naţională. Anunţul a fost făcut de o susţinătoare a binomului pe o reţea de socializare.

Liderul PPDA din raionul Ungheni a fost reţinut anul trecut, după ce o femeie în vârstî de 31 de ani s-a plâns că a fost violată în propriul apartament. Presupusul atacator a fost surprins de camerele de supraveghere în blocul cu pricina. Mai mult, pe hainele bărbatului au fost depistate probe biologice ce aparțin femeii. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă cinci ani de puşcărie. 

Gheorghe Petic a mai fost implicat într-un scandal sexual. El a fost învinuit de hărţuire de mai multe foste studente ale Colegiului Naţional de Grăniceri, unde bărbatul era profesor.

Totodată, bloggerul Eugen Luchianiuc a scris că membrul "Platformei DA" nu a avut o atitudine mai bună nici în raport cu soţia sa.

În 2011, Lilia Petic s-ar fi plâns poliție că a fost bătută. Anterior, jurnaliștii de investigație de la portalul Zeppelin.md au prezentat un șir de documente, care arată că, Gheorghe Petic are legături cu serviciile speciale ale Rusiei.

În 2009, Petic  a fost trimis la Moscova unde a absolvit  cursurile Academiei FSB, iar când a revenit în ţară a fost angajat în calitate de instructor la Colegiul Serviciului de Grăniceri.

Această poziţie l-a ajutat la recrutarea agenţilor pentru FSB.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu