ALEGERI 2019: Dorin Duşciac îndeamnă unioniştii să formeze o singură forţă politică

"Unirea într-o singură forță puternică este visul fiecărui unionist sincer", este mesajul lui Dorin Duşciac, candidatul Partidului Unității Naționale la alegerile parlamentare noi din circumscripția uninominală nr.50. Acesta îndeamnă mai multe formaţiuni politice să formeze o singură forţă politică 

Tot el, a scris pe Facebook că dacă ar fi să voteze doar candidații, Unirea ar ieși învingătoare cu un scor categoric, fiindcă șase din cei 11 candidați sunt unioniști.

"APEL PUBLIC: UNIRE, UNIONIȘTI!

Înainte de toate, aș vrea să felicit toți concurenții pentru înregistrarea în calitate de candidați în circumscripția nr. 50 la alegerile parlamentare noi din 20 octombrie.

O primă constatare. Dacă ar fi să voteze doar candidații, Unirea ar ieși învingătoare cu un scor categoric, fiindcă șase din cei 11 candidați sunt unioniști.

Unirea unioniștilor într-o singură forță puternică este visul fiecărui unionist sincer.

De aceea, adresez astăzi acest Apel public concurenților mei unioniști (în ordinea apariției în buletinul de vot) - doamnei Vitalia Vangheli-Pavlicenco și domnilor Ion Dron, Vasile Calmațui, Anatol Ursu și Iurie Bojonca - propunerea de a ne întruni pentru a discuta modalitatea prin care în cursă poate să rămână un singur unionist, care ar învinge în alegeri și ar deveni o voce puternică a Unirii în Parlament. Suntem datori să oferim alegătorilor unioniști de oriunde un exemplu de maturitate politică și de pragmatism.

Întrunirea poate avea loc, cât mai curând posibil, și cu ajutorul noilor tehnologii la distanță, și fizic - la Paris, la Roma, la București sau la Chișinău.

Cel mai important este să renunțăm la ambițiile de ordin strict personal, și să încercăm identificarea unui singur candidat unionist pe această circumscripție a Diasporei din statele membre ale Uniunii Europene.

UNIRE, UNIONIȘTI! Împreună suntem puternici!", a scris pe pagina sa de facebook, Dorin Dușciac, candidatul Partidului Unității Naționale la alegerile parlamentare noi din circumscripția uninominală nr.50 (La Vest de R.Moldova).

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu