#ALEGEPUBLIKA. Locuitorii Capitalei votează pentru un oraş frumos, pentru schimbări şi pentru un manager adevărat

Embed:

Locuitorii Capitalei îşi dau votul pentru un oraş modern şi curat. Unii oameni s-au trezit dis-de-dimineață pentru a merge la urnele de vot. Ei spun că au ales candidatul care va ţine cont de doleanţele lor şi va soluţiona problemele urbei.

"Aş vrea ca totul să fie bine, ca oraşul nostru să fie curat şi frumos, ca oamenii să fie mulţumiţi şi fericiţi. Asta e tot ce ne dorim."

"Pentru un oraş european, cu practici şi metode europene. Un oraş al oamenilor. Să ne simţim demni, oneşti şi fericiţi. Să avem drumuri bune. Să avem transport european, de calitate europeană."

În același timp, alegătorii insistă pe depolitizarea funcției de primar al Capitalei.

"Să fie un manager adevărat, vă spun. Cel mai principal e să fie un gospodar şi un om care are planuri normale şi un management bun. Dar nu să fie agresiv politic, cu idei politice pentru partide sau altceva. Un gospodar pentru oraş."

"Eu aş vrea ca viitorul primar să poată să schimbe chestiile în oraş. Noi vedem ce se întâmplă cu gunoiul şi cu străzile. Pentru mine important nu este geopolitica ţării."

Oamenii speră că viitorul primar al Capitalei le va soluţiona problemele cu care se confruntă de ani de zile.

"Am votat pentru binele oraşului. Să fie mai curat, să fie mai bine să se facă ceva schimbări în oraş. Cred că din doi unul o să facă ceva pe care l-am ales."

"Pentru un oraş mai curat, ca să fie un om care să poată să îl conducă şi sperăm pentru bunăstarea poporului care este. Multe aşteptări, multe, fiindcă până acum nu am prea văzut lucruri care îndeosebi să fie făcute, au fost doar promisiuni."

"Pentru schimbări spre bine în oraşul nostru. Ca oraşul să fie îngrijit, frumos şi demn de denumirea sa "Oraşul alb"

"Pentru un primar în primul rând am votat, pentru un primar imparțial, cinstit care să facă, sper eu regulă în oraş şi fiecare cetăţean să se simtă în siguranţă. "

"Să fie curăţenie în Chişinău, staţia de epurare, drumurile şi încă odată curăţenia."

Astăzi, 3 noiembrie, #ALEGEPUBLIKA. Cele mai noi informaţii despre ce se întâmplă în ziua turului doi al alegerilor sunt pe www.alegepublika.md, pe canalul nostru de youtube sau pagina de Facebook.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu