#ALEGEPUBLIKA. Ion Ceban: Sper copiii noștri să se simtă bine în orașul lor (VIDEO)

Embed:

Candidatul PSRM la funcția de primar al Capitalei, Ion Ceban, și-a exercitat dreptul la vot.

 "Eu am votat pentru un viitor mai bun pentru oraș și pentru suburbii, pentru un oraș și suburbii amenajate, moderne, dezvoltate și curate. Am votat ca aceste schimbări să vină cât de curând posibil, din prima zi de când voi intra... voi intra. Vreau ca toți copii noștri să aibă condiții mai bune la grădinițe, la școli. Tinerii să aleagă să învețe la universitățile din Capitală, adulții să aibă locuri de muncă bine plătite, iar cei vârstinici să aibă un trai destoinic. Am votat pentru drumuri mai bune, pentru trotuare bune, pentru parcuri amenajate și pentru lacuri curățate și curate, pentru ca să nu existe miros neplăcut în Capitală. Am votat pentru o Capitală care să fie administrată profesionist, nu ca până acum și stiu că acest lucru este posibil. Eu sunt foarte mobilizat", a spus Ion Ceban.

Și soția socialistului Ion Ceban și-a exercitat drepul la vot. Aceasta a spus că știe sigur cine poate face schimbările spre bine în Capitală.

"Eu sper să fie orașul nostru mai sigur, mai dezvoltat. Sper copiii noștri să se simtă bine în orașul lor. Știu ca nimeni altul cine poate face aceste schimbări și am încredere că așa va fi", a spus Tatiana Ceban.

Şi de această dată, Publika TV/MD va fi din nou alături de tine şi îţi va oferi cele mai importante şi proaspete informaţii. Seara, imediat după încheierea scrutinului, veţi afla primii cine va conduce Primăria în următorii patru ani. 

Astăzi, 3 noiembrie, #ALEGEPUBLIKA. Cele mai noi informaţii despre ce se întâmplă în ziua turului doi al alegerilor sunt pe www.alegepublika.md, pe canalul nostru de youtube sau pagina de Facebook.Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu