#ALEGEPUBLIKA. Incidente la deschiderea a două secții de votare din Capitală. Vezi ce s-a întâmplat dis-de-dimineaţă

Potrivit CEC, la ora 07:00 au fost deschise toate secțiile de votare din țară. Totodată, preşedintele Comsiei Electorale Centrale, Dorin Cimil, a anunţat că au fost înregistrate două incidente la două secții de votare din municipiul Chișinău.

În primul caz (secția nr. 253 din sectorul Ciocana) ține de lipsa de curent electric, cauzată de consecințele lucrărilor de reparație în zonă.

Al doilea (la secția de votare nr.113 din sectorul Centru) se referă la o problemă legată de dificultatea deschiderii safeului unde se păstrau calculatoarele pentru operatori.

Potrivit CEC, în ambele cazuri, problemele au fost remediate și, la această oră, procesul electoral decurge în regim normal.

Şi de această dată, Publika TV/MD va fi din nou alături de tine şi îţi va oferi cele mai importante şi proaspete informaţii. Seara, imediat după încheierea scrutinului, veţi afla primii cine va conduce Primăria în următorii patru ani. 

Astăzi, 3 noiembrie, #ALEGEPUBLIKA. Cele mai noi informaţii despre ce se întâmplă în ziua turului doi al alegerilor sunt pe www.alegepublika.md, pe canalul nostru de youtube sau pagina de Facebook.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu