#ALEGEPUBLIKA. Igor Dodon: Votaţi cu raţiunea, nu cu emoţiile (VIDEO)

Embed:

Preşedintele ţării Igor Dodon a întemnat cetăţenii să voteze cu raţiunea, nu cu emoţiile, care, potrivit lui, au şi adus Chişinăul în starea în care este acum.

Vreau să îndemn pe toţi sa fie astăzi activi şi să iasă la vot. Deseori se votează nu pentru cineva, dar împotriva. Se votează răul cel mai mic, foarte des – geopolitic. Nu va veni Moscova, Bruxelles sau Bucureştiul să facă ordine. Vor face ordine oamenii profesionişti. Nu călcaţi pe aceeaşi greblă. Foarte des mergeau la vot si votau pentru că geopolitic, vine ciuma, verde albastră, galbenă, roşie. Să lăsăm toate acestea.

Nouă ne trebuie pe cineva sa facă isterie? Noi toţi locuim în Chişinău. Eu, soţia, copiii. Lăsăm emoţiile într-o parte, fiindcă emoţiile ne-au făcut să ajungem în starea, în care suntem – uitaţi-vă în ce stare e Chişinăul nostru. Asta e rezultatul votului de dinainte, pentru ca s-a votat geopolitic.

Astăzi, 3 noiembrie, #ALEGEPUBLIKA. Cele mai noi informaţii despre ce se întâmplă în ziua turului doi al alegerilor sunt pe www.alegepublika.md, pe canalul nostru de youtube sau pagina de Facebook.Lasă un comentariu