#ALEGEPUBLIKA. Andrei Năstase: De acest vot depinde viitorul Moldovei (VIDEO)

Embed:

"Am votat cu certitidinea că de această dată nimeni nu va mai îndrăzni şi nu va mai reuşi că ne fure votul, aşa cum au făcut-o anul trecut, şi ştim cine a făcut-o", a declarat, duminică, la ieşirea din secţia de votare, candidatul pentru funcţia de primar general al Capitalei, Andrei Năstase

"Am votat cu gândul la Chişinău la suburbii, la Moldova, pentru că trebuie să înţelegeţi cu toţii că votul pentru Chişinău şi suburbiile sale este foarte şi foarte  important. De acest vot depinde drumul şi viitorul Moldovei. (...) Este esenţial să ieşim cu toţi la vot ca prin acest vot, al nostru, al tuturor, asumat, responsabil, masiv, să curmăm în faşă tentativele mafiei imobiliare de a se menţine la putere. De a menţine controlul asupra spaţiilor verzi, asupra terenurilor pentru copii. Putem curma tentativa unui individ de a prelua controlul asupra Moldovei", a declarat Năstase.

"Vă îndemn pe toţi să ieşiţi la vot. Schimbarea se face prin participare la vot. Să nu admitem ca Republica Moldova să încapă sub controlul unui nou dictator, pe modelul unui individ căutat la nivel internațional, şi a unor forţe distructive din afara ţării", a mai spus Andrei Năstase.

Astăzi, 3 noiembrie, #ALEGEPUBLIKA. Cele mai noi informaţii despre ce se întâmplă în ziua turului doi al alegerilor sunt pe www.alegepublika.md, pe canalul nostru de youtube sau pagina de Facebook.

 

Lasă un comentariu