#ALEGEPUBLIKA Candidaţii pentru funcţia de primar al municipiului Bălţi şi-au exprimat opţiunea de vot

Embed:

Şi candidaţii pentru funcţia de primar al municipiului Bălţi şi-au exprimat opţiunea de vot, de dimineaţă. Unii concurenţi electorali au avut însă parte de unele surprize la secţia de votare. Liderul formaţiunii "Partidul Nostru", Renato Usatîi, care candidează din nou pentru funcţia de primar al municipiului, s-a pomenit că numele său NU figurează în lista de bază, motiv pentru care a fost inclus pe cea suplimentară.

"Am votat pentru fapte concrete, pentru transparenţă, am votat pentru continuarea schimbărilor. După primul tur punem capacul la mai mulţi care au umblat cu provocări, cu minciuni, cu speculaţii", a spus candidatul la funcţia de primar al municipiului Bălţi, Renato Usatîi.

Totodată, candidatul pentru funcţia de primar al municipiului Bălţi desemnat de Partidul Socialiştilor, Alexandr Nesterovschi, a scris pe pagina sa de Facebook că a votat pentru un viitor luminos al oraşului şi pentru o echipă profesionistă. În municipiul Bălţi, la funcţia de primar aspiră 11 candidaţi.

Astăzi, 20 octombrie, #ALEGEPUBLIKA. Cele mai noi informaţii despre ce se întâmplă în ziua alegerilor sunt pe www.alegepublika.md, pe canalul nostru de youtube sau pagina de Facebook .

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu