Alege o carte și află totul despre viața ta

CARTEA 1 –Te-ai săturat de atâta lume falsă care se mișcă în jurul tău și pretinde multe lucruri pe care nu este în stare să le îndeplinească. Tu ai fost în totdeauna un om de cuvânt și te-ai ținut de promisiuni, nu ca alții. Ai făcut alegeri bune, dar și rele. Ai învățat mult mai mult decât ar fi trebuit, asta din cauza celor care nici nu meritau atenția ta. Acum au plecat pe drumul lor, dar sigur, tot tu ai ajuns mai bine decât ei.

Vei pleca într-o călătorie îndepărtată unde îți vei găsi pacea și echilibrul vieții, îți vei pune toate gândurile în ordine și vei strânge forțe noi pentru a te reîntoarce în obositoarea viață pe care o trăiești zilnic, acea călătorie te va face să înțelegi unele lucruri ce-ți vor colora viață. Deși anii au trecut pe lângă ține precum vântul, viață ta nu se sfârșește aici, ci din contră! Tocmai începi să o trăiești, căci în aproximativ două luni în viață ta își va face apariția o persoană ce te va învăță ce înseamnă să trăiești cu adevărat!

Ți-a plăcut să fii un om cinstit și la locul tău. Ai făcut lucruri frumoase și ai avut niște rezultate grozave de fiecare dată când ai experimentat câte ceva. Nu te mai interesează ceea ce a fost în trecutul tău. Ai de gând să îți îndeplinești toate visele și să lupți pentru ele oricât de greu ar fi acestea de îndeplinit. Vrei mult mai mult de la tine și toată lumea știe că o să poți!

CARTEA 2 –Viața ta va fi un lung șir de reușite profesionale și personale. Vei avea parte doar bucurie și fericire pe parcursul tuturor anilor pe care îi vei trăi. În plan sentimental o să ai parte de cineva care chiar va știi cu adevărat să te prețuiască. Visele tale vor deveni realitate rând pe rând și vei avea tot ceea ce ți-ai dorit tu vreodată. Nu te îngrijora, trebuie doar să aștepți, să ai răbdare!

Ai iubit. Ai iertat. Ai sperat. Ai luptat. Ai renunțat. Ai plâns. Ai câștigat. Asta se află în spatele succesului tău, iar astăzi poți să zâmbești în cel mai frumos mod cu putință, deși, în sufletul tău au fost lupte de care nimeni n-a avut habar. Ai învățat că pentru a fi în armonie cu alte persoane din viață ta, trebuie să ai o relație frumoasă cu ține însuți. Știi să ierți, să accepți, să înveți, să uiți. Nu poți fi un om obișnuit pentru că te-ai născut un om extraordinar! Învață că nu poți răspândi lumina dacă nu arzi.

CARTEA 3– Uneori, îți dai seama că singurul prieten adevărat pe care îl ai ești doar tu. Și vine un timp când realizezi că singurătatea e doar o stare de spirit, căci aiurea te poți simți chiar și atunci când ai în jurul tău o mulțime de oameni. Nici nu știi de unde ai moștenit vulcanul din tine. Nu-ți aflii niciodată liniștea, trăind ca și când timpul ți-ar frânge aripile, ai vrea să-l învingi, încăpățânându-te să zbori.

Orice persoană este norocoasă că te are înviată sa, iar scopul tău pe acest pământ este unul divin. Mereu o să atingi lucrurile pe care le vrei cu adevărat. Ești în centrul atenției mai tot timpul. Îți accepți condiția pe care o ai și poți să folosești orice situație în avantajul tău ori de câte ori este cazul. Ai o minte diabolică și te bagi ușor pe sub pielea multor persoane fără ca nici măcar să-ți dai seama. Ești în completa armonie cu tine, întreaga ta viață este un echilibru total și nimic nu îți poate schimba modul de a gândi care este excelent de bun. Câștigi mereu ceea ce vrei cu adevărat!

Nu te deranjează atunci când cineva te respinge, pentru că poți atrage orice persoană în viața ta, atunci când îți dorești asta. Ai un suflet bun și plin de bogăție. Calitățile tale sunt numeroase și foarte bune! Ești un om puternic și dispui de toate resuresele necesare pentru a atrage succesul în viața ta și te poți manifesta așa cum îți dorești fără ca nimeni și nimic să te oprească. Te simți că ești un om iubit și protejat de cei dragi, iar Universul tău te ajută să-ți descoperi adevăratul destin. Totul va fi frumos și strălucitor în viața ta. Viitorul sună bine!

Ai cerut putere și viață ți-a dat dificultăți pentru a te face un om mai puternic. Ai cerut înțelepciune și viața ți-a dat probleme ca să le poți rezolva. Poți asculta cuvintele, dar te încrezi doar în fapte! Îți vei căuta steaua până o vei găsi. Este ascunsă în sertarul inocenței, înfășurată în eșarfa minunilor. Trebuie daor să ai răbdare și încredere în tine, doar așa vei reuși. Ești o persoană puternică și poți obține tot ce îți dorești. Poți câștiga orice bătălie și îți poți depăși limitele oricând și la orice oră.

CARTEA 4– Vrei să echilibrezi balanța doar cu lucruri frumoase în viața pe care ți-a fost dat să o trăiești și să nu duci lipsă de absolut nimic. Vrei ca tu să fii un om fericit lângă cineva care te merită cu adevărat! Îți place să ieși în evidență arătând de ceea ce ești în stare și nimic și nimeni nu ar putea să-ți stea în cale oricât de multe piedici ți-ar putea pune invidioșii în viață. Tu ai putere să treci peste absolut tot!

După fapte ai înțeles cine ține la tine, după apeluri ai înțeles cine are nevoie de tine, iar cu timpul ai înțeles cine te iubește cu adevărat și nu ar vrea să te piardă pentru nimic în lume! Nu obligi pe nimeni să te placă. Cine te place, te place și gata. Ai învățat că nimic nu durează pentru totdeauna și că oamenii pentru care ți-a fi dat până și viața, cu timpul îți devin doar niște simpli străini. Ai crezut că-n lumea asta, bine faci, bine găsești.

Dar pe cine nu ai lăsat să moară, nu te-a lăsat să trăiești! Nu poți să te comporți frumos cu toată lumea, dar întotdeauna poți face asta cu absolut toți cei care merită cu adevărat! Durerea te-a maturizat și te-a pus pe gânduri, te-a învățat să citești printre rânduri. Ștergi lacrima, dar nu poți șterge amintirea. Ai trecut prin foarte multe lecții de viață!

Urăști minciuna și pe omul care o folosește. Nici nu înțelegi la ce le folosește unora atâta bârfă, atâta falsitate, atâta răutate. Doar o clipă e de ajuns și nu mai ești pe acest pământ. Ești un exemplu bun pentru multe alte persoane din jurul tău!

Vei avea o viață la fel ca în povești, plină de surpirze frumoase și nu vei duce lipsa de absolut nimic deoarece tu chiar știi cu adevărat ce vrei de la tine! Ești un om puternic și știi să lupți cu adevărat pentru visele tale, iar asta va face ca aproximativ toate visele tale să devină peste noapte realitate. Nici nu îți va veni să crezi până când nu vei vedea dum rând pe rând toate dorințele tale ți se vor îndeplini și vei avea tot ceea ce îți dorești tu în această viață.

E incredibil, dar adevărat, nu e un vis, ci realitate tot ceea ce ți se va întâmpla. Trebuie doar să aștepți și să ai puțină răbdare, deoarece ți se va întâmpla ceva deosebit!

CARTEA 5– Există zile făcute din mici nimicuri, zile de care îți amintești multă vreme, fără să știi cu adevărat de ce. Există zile făcute din nimicuri, dar îți lăsă inima plină de melancolie și senzație de singurătate de care îți amintești mult, mult timp. Faptul că ai o agenda plină cu nume și numere de telefon pe care le folosești doar atunci când trimiți mesaje de sărbători, nu înseamnă că ai mulți prieteni adevărați.

Cineva te-a părăsit pentru altă persoană iar din cauza aceasta te-ai supărat și ți-ai pierdut încrederea în alte persoane. Învață că e greu să convingi o maimuță că mierea este mai dulce decât banana! Ierți ușor, poate prea ușor, dar vei ține minte și nu vei uita NICIODATĂ! Oamenii sunt în stare să spună despre tine absolut orice. Iar atunci când nu mai știu ce să spună, INVENTEAZĂ! Ție îți place de toată lumea. Pe unele persoane îți place să le ai aproape, pe altele îți place să le eviți, iar pe restul să le pocnești, mai ales pe cele care le urăști!

Ai mulți prieteni care doar îți promit că te vor ajuta de fiecare dată când vei avea nevoie, dar atunci când vine vremea să ai nevoie, nu îți sare nimeni în ajutor, iar tu îți dai seama că nu ești niciodată o prioritate. Cu timpul, oamenii și lucrurile din viața ta capătă noi fete și noi înțelesuri. Sau poate, cu timpul, chiar tu te schimbi și privești lucrurile și oamenii cu alți ochi. Fiecare an care trece te lasă cu tot mai puțini prieteni, scrie a1.ro

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu