Alcoolul şi lipsa de experienţă au generat producerea a două accidente rutiere noaptea trecută

Embed:

Accidente aseară în Capitală. Un şofer care a urcat băut la volan a lovit o altă maşină în trafic în timp ce schimba banda de mers. Iar un tânăr de 22 de ani a avariat cinci automobile, după ce a pierdut controlul volanului. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. 

Ultimul accident a avut loc noaptea trecută pe strada Păcii din sectorul Buiucani al Capitalei. Tânărul ar fi pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive: 

- Fără interviuri vă rog.

- Dar aveați viteză mare?

 - Extrem de mare, 160 pe oră. 

Locatarii din zonă spun că au auzit un zgomot puternic în momentul în care şoferul a lovit cele cinci maşini parcate: 

"Omul a venit din vale. A lovit o mașină, a întors-o. A mers pe bordură lovind alte mașini și a ajuns aici și s-a oprit."

"S-a auzit așa ca cum merge o mașină. Și nici nu au trecut 10 minute și ne-au chemat că iată ne-a atins mașina și atât."

Șoferul se va alege cu o amendă de 1.000 de lei și șase puncte de penalizare.

Tot aseară, un alt şofer, care a urcat băut la volan, a provocat un alt accident pe șoseaua Hâncești. Bărbatul nu s-a asigurat atunci când a schimbat banda de circulație şi a lovit o mașină din dreapta sa.

"E în stare avansată de ebrietate, încât nici nu poate vorbi. Mi-a lovit mașina foarte tare. Este ameţit de alcool, că nici nu se poate ține pe picioare", a spus şoferiţa care a avut de suferit.  

"Pe Șoseaua Hâncești 15 s-a produs un accident rutier între două mijloace de transport, Volkswagen și Dacia. Ambii șoferi urmează să treacă testul de alcoolemie. Posibil să fie în stare de ebrietate", a spus ofiţerul de poliţie Vadim Bezborodco.

Dacă va fi găsit vinovat, șoferul chefliu se va alege cu o amendă de 3.000 de lei cu suspendarea permisului de conducere pe o perioadă de până la 3 ani. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu