Alcoolul l-a adus pe marginea prăpastiei, dar l-a salvat soţia

Embed:

Un locuitor din Durleşti, în vârstă de 42 de ani, a vrut să-şi pună capăt zilelor. El a fost salvat însă, ca prin minune, de către soţie. Bărbatul a recurs la acest gest după ce a consumat alcool.

Soacra bărbatului a povestit că, după ce a fost salvat, acesta a fost transportat de urgenţă la spital: "Aproape că era mort. Să fi întârziat un minut, nu-l mai salvau".

Viaţa lui este acum în afara pericolului. Medicii nu au stabilit ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la suicid. Ei nu exclud că el putea fi în acel moment în depresie profundă, din cauza psihozei alcoolice cronice.

O confirmă şi soacra bărbatului: "Dacă începea să bea, nu se oprea câteva zile. Se linişteşte, apoi iar începe. Iată aşa trăim".

Vecinii bărbatului spun însă că este om de treabă. 

"Era un om obişnuit. Lucra, venea acasă. Nu se certa cu nimeni, nu erau probleme", spune unul din ei.

Acasă era însă, cu totul alt om, spune soacra: "A luat termosul în mâini, m-a lovit în cap fără niciun motiv. Nu l-am reclamat la poliţie, nu doream să-mi lispesc fiica de soţ."

Anchetatorii nu au reuşit, deocamdată, să discute cu bărbatul, pentru a afla motivele care l-au determinat să încerce să-şi curme viaţa. Din cauza intoxicaţiei alcoolice, el nici nu era în stare să vorbească.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu