Alcoolul i-a luat minţile! Un bărbat din Ungheni şi-a înjunghiat soţia şi fiica de cinci ani

Embed:

O fetiţă de doar cinci ani şi mama acesteia au ajuns în stare gravă la spital, după ce ar fi fost înjunghiate de tatăl copilului. Tragedia s-a produs miercuri seara în localitatea Sculeni, raionul Ungheni.

Totul s-a întâmplat în timpul unui conflict dintre cei doi soţi, aflaţi în proces de divorţ. Poliția a fost alertată de către vecini.

''Soțul, fiind în stare de ebrietate, i-a aplicat multiple lovituri soției sale cu pumnul, iar ulterior a luat cuțitul de bucătărie și a înjungheiat-o pe aceasta în cutia toracică și în regiunea gâtului. Fiica minoră în vârstă de cinci ani se afla la momentul conflictului de față acesta i-a aplicat și acesteia o lovitură cu cuțitul'', a relatat ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Ungheni, Oxana Toderiţă. 

Victimele au fost transportate de urgenţă la spitalul raional, unde fetiţa a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. În următoarele zile, femeia va fi internată la Spitalul Republican, iar fetița la Centrul Mamei şi Copilului din Chişinău pentru tratament.
 
''Ambele au fost cu plăgi tăiate multiple, în stare exterm de gravă, cu şoc hemoragic. Ambele sunt în cunoştinţă, se află în secţia de Reanimare'', a explicat medicul din Ungheni, Ghenadie Şerbul.

Nu se știe de la ce a pornit conflictul. La mijloc ar putea fi divorțul, obținut de femeie.

 ''Am aflat că în absența lui, când era el la Moscova, dânsa a obținut divorțul în instanță. El, venind de la Moscova a aflat noutatea și, probabil…'' se dă cu părerea primarul din Sculeni, Vasile Casian.

Mama vitregă a bărbatului spune că el vroia să se împace cu fosta soție, doar că aceasta nu ar fi acceptat. Cei doi au împreună trei copii, inclusiv unul minor: ''Înainte ca el să se ducă la Moscova, ei tot au avut un conflict. Și eu m-am dus și-am spus: Natașa! Nu-i frumos ce faceți voi. Împăcați-vă că aveți copii și nepoți și ea zice că eu nu pot. El bea. Vine acasă și caută scandal și eu l-am dat la divorț.''
 
Oamenii din sat nu-și pot explica acțiunile bărbatului:

''Noi ce, știm în familia omului ce este? Eu așa am înțeles că el când mai servea, mai făcea gălăgie… ca fiecare bărbat.''

''Era o familie normală. Nu-l vedeam beat pe stradă. Păcat de spus. Nu-l vedeam, nu-l vedeam.''

Bărbatul şi-a recunoscut vina şi a fost reținut pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la cinci de închisoare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu